Crimă oribilă descoperită aseară. Mama, tatăl și fiica omorâți de trei adolescenți

O triplă crimă a fost descoperită luni seara, 12 noiembrie,  în Călărași. Doi bătrâni și fiica lor au fost înjunghiați mortal. Criminalii sunt 3 adolescenți de 17 ani.

Crima a fost comisă într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu din Călărași. Victime sunt doi bătrâni octogenari, soț și soție, și fiica lor. Cele trei cadavre au fost găsite înjunghiate în casă. Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, soția sa de 80 de ani, iar fiica lor avea 58 de ani.

Apelul de urgență care a anunțat crima a fost primit la 112 în jurul orei 21.43, luni seara, spun surse din anchetă. Telefonul a fost dat de un vecin al victimelor.

Autorii triplei crime sunt 3 adolescenți de 17 ani, precizează surse din anchetă. Principalul suspect ar fi un băiat pe care bătrânii îl luaseră în plasament. De altfel, și ceilalți doi provin de la un centru de plasament din Perișoru, județul Călărași, mai transmit  surse din anchetă citate de Antena 3. . Cei trei, care sunt bănuiți a fi consumatori de etnobotanice, au fost arestați.

De același autor

Related Articles