Este sigur 100%. Lotul național de gimnastică juniori al României se va pregăti la Reșița!

487

Federația Română de gimnastică a decis ca lotul național de juniori al României să se pregătească din această toamnă la Reșița. În această perioadă se fac ultimele pregătiri pentru găzduirea în municipiul de pe Bârzava a celor mai buni gimnaști juniori ai României.

Ne oferă detalii prof. Robert Bălan, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița:

”Sigur se va întâmpla acest lucru după Campionatele Mondiale. A fost foarte scurtă perioada dintre Campionatul Național de seniori și Campionatele Mondiale și mai sunt câteva lucruri de pus la punct, mici lucruri legate cazare, școlarizare. Vor fi în total 16-18 băieți. Îi așteptăm la Reșița pe Andreea Răducan,președintele FRG și Dan Grecu,vicepreședintele FRG la o întâlnire cu toți factorii implicați în acest proiect.”

De pregătirea lotului național de juniori al României se vor ocupa la Reșița, 4 antrenori,dintre care doi bănățeni: Adrian Meleană din Lugoj, Robert Bălan din Reșița, Cornel Burduhosu din Bistrița și Ermil Popescu din Brașov, toți supervizați de vicepreședintele Federației Române de Gimnastică, Dan Grecu.

Lotul este așteptat să se instaleze la Reșița după jumătatea lunii viitoare, înainte de desfășurarea Campionatului Național de Juniori I și II, tot la Reșița.

Reşiţa este o gazdă bună pentru concursurile de elită ale gimnasticii artistice din România! O nouă competiţie naţională va avea loc în Banatul Montan

Cristina Corocan