Tragedie pe DN56. O familie întreagă a murit în urma unui accident rutier

Patru persoane au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în urma unui teribil  accident de circulaţie produs pe DN 56, între Craiova şi Calafat.

Bărbatul decedat în accident şi care se afla la volanul autoturismului este Laurenţiu Bîcu, un mare fermier din zona Maglavit.

”Un bărbat de 47 de ani din Maglavit, conducea sâmbătă noaptea un autoturism pe DN 56, în afara localităţii Calafat, direcţia Calafat către Craiova. Din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor, care era staţionat parţial în afara părţii carosabile. Şoferul autotractorului este un cetăţean bulgar de 50 de ani, care nu este rănit”, a relatat  IPJ Dolj, citat de Digi24.

”Au decedat atât şoferul, cât şi o femeie de 38 de ani şi doi copii în vârstă de 10 şi 14 ani”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul aflat la volanul unui Audi Q 7 a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion parcat pe marginea drumului.



Cele mai citite

Related Articles