”Locomotiva” Rusalin Flavius din Reșița va lupta, în această seară, în gala lui Moroșanu

2094

Fostul boxer reșițean, Flavius Rusalin va lupta, în această săptămână, în gala lui Cătălin Moroșanu

UPDATE:

Joi seara, Flavius Rusalin, a participat la cântarul oficial pentru Gala ”Bătălia Moldovei”, ce va avea loc vineri, 19 octombrie la Piatra Neamţ, gală în care va lupta şi Cătălin Moroşanu. Reşiţeanul Flavius Rusalin, multiplu medaliat la box se va confrunta cu Alexandru Stoica.

——————————

Kickboxerul Flavius Rusalin se pregăteşte pentru Gala ”Bătălia Moldovei”, ce va avea loc vineri, 19 octombrie la Piatra Neamţ, gală în care va lupta şi Cătălin Moroşanu. Reşiţeanul Flavius Rusalin, multiplu medaliat la box va pleca joi spre Iaşi pentru confruntarea cu Alexandru Stoica. Înainte de eveniment bănățeanul supranumit ”locomotiva” a vorbit despre eveniment:

”Este o gală,cam cea mai mare din România și voi lupta și eu în această gală. În data de 19 octombrie, la ora 20.00 va începe competiția. Eu voi lupta cu bucureșteanul Alexandru Stoica și sper să câștig meciul și să vin acasă învingător. Eu mi-am făcut bine lecțiile, m-am pregătit toată vara. Am avut cantonamente la mare, munte, dar și la Iași cu componenții clubului Scorpion, unde este și Cătălin Moroșanu. Eu mă simt foarte bine, mai am foarte puține de pus la punct, dar la ora meciului voi fi în formă maximă.De pregătirea mea se ocupă Daniel Amariei, alături de Răzvan Nica și Sebastian Orza. ”

Despre evoluția sa în această gală a vorbit și antrenorul său, Daniel Amariei:

 

”Este o mare onoare pentru noi să participăm la un asemenea eveniment, ne pregătim intens, am început din vară pregătirea, am fost și în cantonamente. Am mare încredere în el că va face un meci bun. Mă bucur că a trecut cu bine peste o ușoară accidentare. Este pregătit din toate punctele de vedere. Psihic stă foarte bine. El este un profesionist și cu siguranță va face un meci mare.”

Cântarul oficial al competiției va avea loc joi seară, iar în ring vineri seara va reveni, acasă, după 7 ani și unul dintre cei mai iubiți luptători români, Cătălin Moroşanu.

Reamintim, în luna ianuarie a acestui an, Sala Polivalentă din Reşiţa a fost arhiplină cu prilejul Galei internaţionale de kickboxing FIGHTERS LEAGUE şi în care mulţimea de oameni a avut parte de un spectacol pe cinste din partea reșițeanului Rusalin Flavius.  ”Locomotiva” l-a făcut K.O. pe italianul Giorgio Schiavina, în mai puţin de un minut.

Cristina Corocan