Misiune imposibilă pentru fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița, în partida cu Olimpia 2 Cluj Napoca

333
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița au trebuit să se recunoască învinse în fața unei formații mult mai bine cotate – Olimpia 2 Cluj Napoca, echipa secundă a campioanei României la fotbal feminin. S-a terminat 7-1 pentru ardelence, care conduceau și la pauză cu 4-0. Golul de onoare al reșițencelor a fost marcat de Paula Muntean.

La final, antrenorul reşiţencelor Daniel Amariei s-a declarat mulţumit de joc, dată fiind diferența clară dintre cele două loturi:

”Am întâlnit cel mai bun adversar pe care l-am avut. A fost mai dificil decât în meciul din Cupă de anul trecut cu CFR Timișoara. Am jucat cu o echipă net superioară din toate punctele de vedere, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Al luat gol rapid, în minutul 5, dar asta e mai și pierzi, mai și câștigi. Noi trebuie să ne remontăm și mai avem multe  de pus la punct. O înfrângere nu ne face să ne lăsăm de fotbal. Felicit echipa adversă, le felicit și pe fetele mele. Sunt foarte mândru de ele, le susțin și ne vom antrena și mai mult. Mai avem un joc greu în etapa viitoare, dar trebuie să mergem acolo la victorie.”

Și președintele clubului ACS Banat Girls Reșița, Daniel Surdu a vorbit despre meciul cu valoroasa echipă din Cluj:

”A fost un meci extrem de dificil, echipa adversă a fost net superioară formației noastre, au avut și jucătoare care evoluează și în prima Ligă. Ne pregătim și noi pentru acest nivel. Vreau să mulțumesc tuturor spectatorilor care au asistat la această partidă. Am demonstrat că putem face și fotbal feminin în Reșița și văd că începe să crească numărul spectatorilor și al susținătorilor în tribune. Mă bucură acest lucru și le mulțumesc pentru aceasta!”

Daniel Surdu a amintit că în clubul reșițean se dezvoltă și proiectul rezervat echipei de junioare și că astfel sunt așteptate la teren și alte tinere jucătoare, care să practice fotbalul feminin.

Pentru fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița urmează încă un meci dificil, în runda a 5-a, pe terenul formaţiei Piros Security Arad, o altă echipă neînvinsă din seria a doua a ligii secunde.

Cristina Corocan