Victorie pentru fotbalistele de la ACS Banat Girls Reşiţa în Liga a II-a

161

Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reşiţa au câştigat împotriva echipei ACS Venus Maramureş cu 1-0, în eșalonul secund de fotbal feminin al țării. Jocul a fost spectaculos cu faze care au implicat ambele formații, doar că încă din minutul 39 Denisa Burdan a marcat unicul gol al întâlnirii.

La final, preşedintele grupării ACS Banat Girls Reşiţa, Daniel Surdu a afirmat:

”Sunt fericit că am câștigat. Pentru mine nu contează neapărat scorul, contează că am obținut cele trei puncte. Știam că va fi un meci greu, echipa din Maramureș și-a consolidat lotul foarte mult. Sunt jucătoare care au venit de la o echipă cu experiență. Ne așteptam să avem un meci greu, dar sunt fericit că am câștigat.”

Antrenorul reșițencelor, Daniel Amariei a vorbit despre întâlnirea cu Venus Marta,o echipă ce s-a prezentat cu un lot mai puternic:

” O echipă ce s-a întărit în această perioadă. Am avut un meci foarte greu, am afișat  o formulă nouă pentru echipa noastră, care nu a dat roadele pe care le doream.  Am vrut să jucăm ofensiv, dar am schimbat formula de joc și am revenit la cea clasică. Ca urmare am reușit să înscriem înainte de pauză. După pauză am cedat fizic, deoarece mare parte dintre jucătoare fost răcite. Felicit echipa oaspete care chiar ne-a pus probleme în mare parte a jocului. A fost un meci echitabil și mă bucur că am câștigat cele trei puncte. Mulțumesc tuturor celor prezenți la joc și au știut să aprecieze acest spectacol fotbalistic feminin.” 

Și antrenorul fetelor de la Venus Maramureș, Daniel Lupuț a apreciat calitatea meciului:

”Un meci foarte bun, iar noi am făcut un joc extraordinar am avut și trei ocazii clare de gol. Fetele de la Reșița au puntat prin jucătoarea convocată la lotul României. Ne-au prins prin contraatac și a fost soarta meciului. Repriza a doua am dominat-o, dar n-am reușit să marcăm. Vreau să felicit clubul din Reșița pentru organizare. Vreau să felicit echipa ACS Venus pentru modul cum a abordat acest joc, așteptăm să facem primele puncte în LIga a II-a.”

După cele trei runde, ACS Banat Girls Reşiţa ocupă poziția a 4-a în clasament, cu şase puncte acumulate. În următorul meci din Liga a II-a, reșițencele vor evolua duminică, 14 octombrie, pe teren propriu, împotriva echipei Olimpia 2 Cluj Napoca.

Cristina Corocan