Duminică neagră pe șoselele din România. Șase morți în două accidente teribile

Două accidente teribile  au avut loc duminică 30 septembrie. Trei persoane au murit și două au fost rănite, duminică dimineață, într-un accident petrecut în judeţul Cluj, după ce un șofer a pătruns pe contrasens, într-o curbă, lovind o altă mașină, a transmis Mediafax. Tragedia a avut loc la intrare în Huedin, în zona „Podul Vineri”, unde s-a produs o coliziune între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe contrasens în curbă. Vezi aici mai multe detalii și video.

Cel de-al doilea accident a avut loc duminică după-amiază pe E 85 la ieşirea din municipiul Adjud către Domneşti. În urma accidentului trei persoane au decedat.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un altul care circula regulamentar, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto in varsta de 53 de ani şi a doi pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 47 de ani şi un bărbat de 48 de ani.

Două femei de 50 respectiv 52 de ani, pasagere in acelaşi autoturism , au fost rănite grav. Totodată, conducătorul auto in varsta de 39 de ani precum si un bărbat şi o femeie, ambii de 65 de ani, au fost răniţi uşor. –  a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

De același autor

Related Articles