Horoscop, 29 septembrie 2018

Berbec
Prea multe persoane ar putea sa iti ocupe timpul din aceasta zi. Unii pot avea anumite ingrijorari reale si au nevoie de asistenta, dar altii se pare ca au agendele clare si nu pot rata nici un eveniment. Utilizeaza-ti intuitia pentru a le spune care e diferenta deoarece nu vei avea cum sa ii ajuti pe toti. Un prieten de sex feminin ar putea avea cea mai urgenta nevoie. Daca crezi ca nu poti ajuta prea multa lume, ar fi bine sa o ajuti pe ea.

Taur
Astazi vei dori sa iti dedici timpul in mare masura familiei si treburilor gospodaresti pentru ca in ultima vreme ai cam neglijat tot ce tine de camin. Vei avea ocazia sa porti niste discutii interesante cu persoanele pe care le intalnesti in magazine sau chiar pe strada. Este o zi a marilor revelatii si iti vei schimba cu siguranta atitudinea fata de viata.

Gemeni 
In decursul acestei zile vei avea ocazia sa obtii un mare succes pe plan profesional insa nu este cazul sa ti se urce la cap. Incearca sa te bucuri de toate laudele si de admiratia celor din jur, dar fa-o intr-un mod cat mai realist cu putinta. Daca ramai multa vreme cu capul in nori, s-ar putea sa iti scape unele oportunitati de a face bani si cu siguranta iti va parea rau.

Rac
Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa te simti extrem de dezamagit de modul in care actioneaza un prieten cand vine vorba sa iti ofere un mic ajutor financiar. Se pare ca in loc sa iti dea un raspuns clar, evita contactul cu tine, ba chiar nici la telefon nu iti mai raspunde. Este momentul in care te indoiesti de caracterul lui.

Leu 
Astazi este vremea marilor schimbari si a marilor organizari. Iti doresti cu orice pret sa pui ordine in unele aspecte destul de neclare si chiar sa incepi cateva lucruri noi. Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua deciziile la prioritati si nu uita ca cele mai bune planuri de viitor sunt cele bine puse la punct.

Fecioara 
Ti se pare ca timpul curge destul de lent si nu este pe placul tau pentru ca si randamentul personal scade spre zero. Promiti sa faci unele lucruri pe care nu le mai duci la bun sfarsit si ceilalti isi cam pierd increderea in tine. Ar fi indicat ca data viitoare sa analizezi cu atentie ordinea de zi si vei observa daca ai timp sau nu.

Balanta 
In aceasta zi risti sa iti pierzi avantul mai ales din cauza celor care nu sunt de acord cu tine, tocmai de aceea preferi sa nu te ocupi de lucrurile importante. Exista posibilitatea ca micile dispute din aceasta zi sa te afecteaze atunci cand nu este cazul iar partea cea mai rea este ca nu ai mult timp la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit activitatile de la locul de munca.

Scorpion 
In aceasta zi realizezi ca familia trebuie sa stie cat mai putine lucruri despre sursele tale de venit asa ca eviti orice discutie despre situatia ta financiara. Misterul ii face pe cei din familie sa se intrebe daca nu cumva ai ceva probleme legate de locul de munca, asta in ciuda faptului ca faci ceva cumparaturi scumpe. Seara vei avea parte de o surpriza din parte a persoanei iubite. Incearca sa fii cat mai entuziasmat de ceea ce se intampla in jurul tau.

Sagetator 
Se pare ca esti gata sa lupti pentru dragostea persoanei de langa tine doar ca nesiguranta te impiedica sa faci unele declaratii de iubire sau sa te implici trup si suflet. Ar fi bine ca in aceasta zi sa incerci sa preiei initiativa, inainte ca persoana pe care o placi sa isi faca o parere gresita despre tine, cum ar fi faptul ca nu ai nici cel mai mic interes pentru ea.

Capricorn 
Vei fi tentat sa faci un mic compromis si chiar spui un mic neadevar pentru a te salva dintr-o situatie destul de neplacuta la locul de munca. Ai grija la ceea ce spui deoarece minciuna are oricum picioare scurte. Nu te astepta ca ceea ce faci sa ramana nedescoperit in ciuda faptului ca ai spus-o cu destula convingere si pare bine pus la punct.

Varsator 
In aceasta zi te vei comporta ca un adevarat sef cu cei din jurul tau. Datorita acestui lucru vei putea sa te bucuri de diverse succese de care cu siguranta nu te poti bucura daca actionezi dupa principii proprii. Ar trebui sa ai obligatoriu o idee care sa te conduca si care sa te inspire in afaceri si in relatiile cu colegii, in caz contrar s-ar putea narui cea mai mare parte din realizarile de pana acum.

Pesti 
Se pare ca astazi nu vei avea timp de melancolii sau sa te plangi de relatiile dezastruoase pe care le ai cu cei din jur pentru ca la locul de munca sunt numeroase drumuri pe care trebuie sa le faci urgent. Chiar si asa, ar fi indicat sa iti faci timp si pentru tine. Poate ar fi mai bine sa citesti o carte interesanta sau sa faci un dus fierbinte inainte de culcare.

De același autor

Related Articles