VIDEO: Tragedie aseară pe DN 13. Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism. O femeie a murit și două persoane au fost grav rănite

Două persoane au rămas incarcerate și au fost grav rănite şi o a treia a murit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seara, pe DN 13,  între localităţile Rupea şi Fişer, după ce un autotren care transporta ovine s-a răsturnat peste un autoturism, a informat ISU Braşov.

Potrivit sursei citate, având în vedere distanţele faţă de primele subunităţi de pompieri, au fost alertate o descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la ISU Mureş, două echipaje de descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă de la ISU Braşov şi trei echipaje SAJ.

Potrivit Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov, şoferul TIR-ului, care transporta oi, are 42 de ani şi este din Ţăndărei, iar autoturismul era condus de o tânără de 23 de ani, alături de care se mai aflau trei persoane. Ambele autoturisme conduceau în aceeaşi direcţie.

Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conform Poliţiei Române, autocamionul a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat peste autoturism, a relatat realitateadebrasov.net. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

 

De același autor

Related Articles