Horoscop 16 septembrie 2018

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Berbec

Evita drumurile lungi astazi, pentru ca s-ar putea sa iti apara ceva probleme legate de sanatate si nu te-ai simti prea bine sa-i incurci pe ceilalti. Dar asta nu inseamna sa nu iesi deloc.

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Taur

Dimineata te ocupi de treburi casnice. Cineva trebuie sa le faca si pe acelea, spre seara, insa, iesi cu prietenii. Veti petrece atat de bine, incat va veti face planuri si pentru weekend-ul viitor.

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Gemeni

Te emotioneaza o veste primita din partea unei rude. De obicei esti sigur pe tine, insa acum nu stii cum sa reactionezi. Te scoate din incurcatura cineva la care nu te-ai fi asteptat.

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Rac

Nu-ti da pace o discutie avuta in timpul saptamani. Cineva iti reproseaza lipsa de implicare, lucru cu care tu nu esti de acord. Abia acum iti dai seama ca persoana respectiva nu a inteles nimic.

HOROSCOP  16 septembrie 2018 – Leu

Ai rezervat inca de la inceputul saptamanii aceasta zi doar pentru tine si partenerul de viata. Nimeni si nimic nu mai conteaza acum. Vrei sa fiti doar voi doi.

HOROSCOP 16 septembrie – Fecioara

Esti putin cam agitat. Nu vrei sa te prinda musafirii pe nepregatite si incerci sa rezolvi niste probleme ce tin de casa. Ai grija, graba strica treaba!.

HOROSCOP 16 septembrie – Balanta

Chiar daca i-ai dat de inteles ca ai program, un o veche cunostinta insista sa va vedeti pentru o discutie. Nu ai incotro, dupa tonul pe care-l avea, pare ceva important…

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Scorpion

Urmeaza sa faci un pas important si esti foarte emotionat. Incepi un nou capitol si esti decis sa faci asta asa cum trebuie. Toti cei dragi iti sunt alaturi.

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Sagetator

Iti dedici timpul odihnei, astazi. Nu ai nimic special de facut, asa ca profiti de timpul liber si stai mai mult in familie. Asta, pana deseara cand suna telefonul…

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Capricorn

Traiesti la maximum fiecare clipa! De obicei esti mult prea serios si lasi sa treaca pe langa tine momente extraordinare, fara sa le savurezi. Acum realizezi ca viata chiar merita traita.

HOROSCOP 16 septembrie 2018 – Varsator

Desi e duminica, ai multa treaba, asa ca nu vei avea timp mai deloc pentru odihna. Abia saptamana viitoare o sa ai timp sa te ocupi si de tine.

HOROSCOP 16 septembrie – Pesti

Daca sambata te-ai simtit epuizat, duminica dimineata te trezesti plin de energie, gata sa te ocupi de o sarcina pe care ai tot amanat-o pana acum.

Cele mai citite

Related Articles