[FOTO-VIDEO]Victorie și egal pentru CSM Școlar Reșița în primul amical cu CSM Oradea. Rosso nerii și-au prezentat lotul

239

CSM Reşiţa a susţinut,joi,13 septembrie în Sala Polivalentă din Reşiţa, primul meci de verificare în faţa formației CSM Oradea, de care a trecut cu 40-34, la pauză 19-15.

La început de joc publicului reșițean i-a fost prezentat lotul echipei CSM Reșița, cu care se dorește promovarea în ediția 2018-2019 a campionatului.

O victorie de moral cu formația bihoreană, care a terminat, anul acesta, pe primul loc în serie, în Divizia A, dar conducerea clubului a ales să nu profite de promovare şi să ţină echipa tot în Liga a II-a.

La finalul întâlnirii antrenorul reșițenilor, Ilie Vaidasigan a apreciat evoluția elevilor săi:

A fost primul meci amical al nostru acasă cu o echipă din Divizia A. Băieții au avut puține emoții datorită faptului că am jucat primul meci acasă, au avut ceva presiune. Ne-am dorit foarte mult victoria și consider eu că am realizat un meci bun. Mai avem de lucrat la omogenitatea echipei,la relațiile între noi, dar cu timpul lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. Cred că băieții au ajuns la un nivel bun de pregătire atât fizic, cât și tactic. Am avut câteva săptămâni foarte grele, cu meciuri amicale cu echipe din Liga Națională, dar cred în băieții mei pentru că ei au reușit să facă față unor adversari de top. Vrem să terminăm pe primul loc în seria noastră, să mergem la turneul semifinal, apoi la cel final și apoi să ajungem în Liga Națională. În meciurile oficiale îmi doresc să folosim și juniorii, sunt forțat și de împrejurări,având câțiva jucători de bază accidentați.

Ilie Vaidasigan îndeplinește doar funcția de antrenor al echipei, pentru că Federația Română de Handbal nu-i permite să fiu antrenor și jucător. 

CSM Reşiţa a mai jucat un meci de pregătire cu CSM Oradea, vineri, 14 septembrie. Jocul s-a încheiat la egalitate, 26-26. Campionatul Diviziei A de handbal va începe pe 22 septembrie, CSM Școlar Reșița joacă acasă cu CSU Piteşti.

Cristina Corocan