[VIDEO-FOTO] „Let’s Do It, România!“ caută 16.000 de voluntari cărăşeni care să cureţe judeţul de gunoaie

266

Campania de curăţenie din cadrul proiectului Let s Do It România!, în desfăşurare la nivel naţional, a fost lansată joi, 6 septembrie şi în Caraş-Severin.

Ajută-ne să curățăm România

Unele dintre cele mai frumoase locuri din România sunt pline de deșeuri. Dar se poate și altfel. Susține Let's Do It, Romania! printr-un sms cu textul LDIR în valoare de 5 euro fără TVA la 7473 și hai să curățăm România pe 15 septembrie! Susține aici – https://letsdoitromania.ro/suporter

Publicată de Let's Do It, Romania! pe Marţi, 4 septembrie 2018

Conform lui Laszlo Kokovics – coordonator de program la nivel de judeţ, campania constituie un semnal de alarmă faţă de cantităţile mari de deşeuri depozitate la voia întâmplării şi îşi propune să scoată la curăţenie 5% din populaţia judeţului, mai ales elevi şi tineri, adică un număr de aproximativ 16.000 de voluntari:

Pentru Ziua curăţeniei mondiale, stabilită pentru sâmbătă, 15 septembrie la ora 9.00, voluntarii îşi pot anunţa participarea online pe pagina de internet a campaniei (n.r. www.letsdoitromania.ro), dar şi la ocoalele silvice din localităţile urbane şi primăriile din cele rurale. Laszlo Kokovics a mai spus că, din partea Direcţiei silvice Caraş-Severin, în acţiune se vor implica peste 300 de voluntari, iar ideea colectării deşeurilor este de a le aduna selectiv şi de a le depozita corespunzător.

Vezi punctele de înregistrare din județ: 

Puncte inregistrare Caras Severin (1)

 

 

(Hardy Cvoica)