Luptătorii reşiţeni s-au întors cu medalii de la “naţionalele” pe plajă

185

UPDATE:

Luptătorii reşiţeni n-au ratat nici de această dată podiumurile la naţionalele desfăşurate pe plaja Mării Negre.

La finalul săptămânii trecute, pe plaja din Constanţa s-au desfăşurat întrecerile Campionatului Naţional de Lupte pe Plajă pentru cadeţi, juniori şi seniori, atât la masculin cât şi la feminin. Aşa cum era de aşteptat sportivii reşiţeni n-au ratat podiumurile de premiere, însă mai multe ne-a spus antrenorul Florin Dinţă:

”Avem rezultate foarte bune. Erich Loidl este campion național la cadeți la categoria + 70 kg, iar la juniori a ocupat locul III la categoria 80 kg. În întrecerea cadeților CSS Reșița a ocupat locul III.  La seniori s-au evidențiat: Andrei Franț, cel care a devenit campion național la categoria 90 de kg, Filip Marin a luat medalia de bronz la categoria 70 de kg, Vlad Caraș este medaliat cu bronz la categoria +90 kg, iar Adam Babaioana a încheiat pe locul 7 la categoria +90 de kg. În întrecerea pe cluburi și asociații, CSS Reșița a obținut medalia de argint, la seniori.

Luptătorii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorul emerit Adrian Dacica şi mai tânărul său coleg, Florin Dinţă.

În perioada 7-9 septembrie, luptătorii reșițeni vor participa la Campionatul Balcanic ce se va disputa la Sarajevo.

Luni, 3 septembrie sunt invitați în emisiunea ”Cronometrul Performanțelor” , ce va începe la ora 20.20.

Cristina Corocan

————————

Luptătorii de la CSM şi CSŞ Reşiţa, pregătiţi de antrenorul emerit Adrian Dacica şi mai tânărul său coleg Florin Dinţă, n-au bătut degeaba drumul până la Constanţa, acolo unde s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Lupte pe Plajă pentru cadeţi, juniori şi seniori, atât la masculin cât şi la feminin.

Erich Loidl a fost încununat cu titlul de Campion Naţional la cadeţi, iar CSŞ Reşiţa a terminat a treia în concursul pe echipe. Tot Erich Loidl a luat şi medalia de bronz în concursul juniorilor la categoria 80 de kg.

La seniori, Andrei Franţ a câştigat aurul la 90 de kg. în timp ce medalii de bronz au obţinut Filip Marin la categoria 70 kg. şi Vlad Caraş la +90 de kg.

În întrecerea pe echipe, CSM Reșița și Asociația Județeană de Lupte Caraș Severin s-a clasat a doua.