Demisie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Cristina Bacer a fost un manager care nu cunoaşte noţiunea de management?

După ce a ocupat mai bine de un an funcţia de manager în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Cristina Bacer şi-a dat demisia din motive personale. Ea nu a fost demisă conform unor zvonuri, explică purtătorul de cuvânt al spitalului Adina Miloş.

Doamna manager Cristina Bacer şi-a dat demisia în data de 12 august, nu a fost demisă, ea şi-a dat demisia din motive personale. În data de 30 august, doamna manager va prezenta demisia şi în cadrul Consiliului de Administraţie al spitalului, acum aflându-se în perioada de preaviz”, ne-a declarat Adina Miloş.

Corpul de control al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a verificat ieri activitatea managerului aflat acum în preaviz. Vicepreşedintele forului judeţean, Ionuţ Popovici susţine că va apărea şi un raport în urma acestor verificări. Din punctul lui de vedere, Cristina Bacer a fost un manager care nu cunoaşte noţiunea de management.

Am avut ieri un control tematic la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, alături de Direcţia Sanitar Veterinară şi Direcţia de Sănătate Publică. Pur şi simplu am considerat că după un an şi două luni de mandat este potrivit să vedem realitatea, depăşind momentul informărilor pe care le-am primit în ultima perioadă de la doamna manager, Cristina Bacer. Dacă mă întrebaţi pe mine, personal, eu categoric aş schimba managerul spitalului pentru că s-a dovedit a fi un manager care nu cunoaşte noţiunea de management dar decizia finală o va lua domnul Silviu Hurduzeu care în perioada următoare va primi acest raport şi va decide ce se va întâmpla la Spitalul Judeţean din Reşiţa”, a declarat astăzi vicepreşedintele forului judeţean, Ionuţ Popovici.

În următoarea perioadă, Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean va decide cine va ocupa funcţia de manager interimar pentru o perioadă de 6 luni, până la organizarea unui nou concurs. Din surse, am aflat că favorit pentru acest post de conducere este şi Waldemar Murgu, fostul manager al Companiei Meggle România.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles