Cu limuzina prin istoria stațiunii Băile Herculane și frumusețile naturale de pe Valea Cernei!

263

O atracție inedită oferită turiștilor de pe Valea Cernei din acest sezon turistic este vizitarea stațiunii Băile Herculane și împrejurimilor cu o limuzină de lux, pusă la dispoziția celor care doresc să vadă și în acest mod farmecul zonei!

Prin noul parteneriat pe care l-am semnat am reușit să aducem pentru turiștii noștri un serviciu de închiriat limuzine, dându-le astfel posibilitatea să vadă Băile Herculane și într-o altă lumină, pentru că ea fiind cunoscută în perioada ei de glorie pentru luxul și fastul de aici, îi dăm o lumină modernă cumva și atunci pot alege să vadă stațiunea într-un tur special organizat cu limuzina sau pot închiria această limuzină pentru petreceri sau pentru a vizita obiectivele lor preferate din zonă!

Limuzina este aici în majoritatea perioadei săptămânii, desigur la solicitarea clienților va fi prezentă și pe lângă serviciul de închiriere, oaspeții care sunt în hotelurile noastre și participă la concursurile de seară, pot câștiga un tur al stațiunii cu limuzina!

Limuzina va fi la dispoziția turiștilor care ne vizitează până la sfârșitul anului!, ne-a precizat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana și Afodita.

Paul-Sever SMADU