[FOTO] De la ora 22 o întâlnire de suflet cu un artist care cântă pentru suflet: Cristi Iakab!

397

Motto: „Talentul înseamnă să fii în stare să vinzi ceea ce simţi. A fi mare înseamnă a fi neînţeles”. Elvis Presley

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Împreună cu români de nota 10, dezbatem şi promovăm evenimente, poveşti de viaţă , repere la care să ne afiliem spiritual şi moral.

În această seară, de la ora 22, invitatul nostru este un liderul formaţiei “The Road Band” şi un artist de anvergură naţională, prieten al radioului reşiţean, Cristi Iakab.

 

 La emisiunea Provocarea serii: între Da şi Nu dezbatem situaţia artiştilor pe pandemie  alături de artistul nostru din Banatul de Munte, Cristi Iakab, aflat acum în Elveţia.

Cât de grav este afectată situaţia artiştilor, cum au trecut prin pandemie, ce eforturi fac pentru a supravieţui, sunt doar câteva dintre întrebările pe care le analizăm în această seară.

Mai multe detalii  puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62   sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp:0751288777 , ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: ’’Fii propriul tău artist şi fii întotdeauna încrezător în ceea ce faci”.Aretha Franklin

Anca Bica Bălălău