Minivacanță cu surprize plăcute pentru turiștii care au ales Băile Herculane!

217

Minivacanța în stațiunea Băile Herculane a început astăzi sub cele mai bune auspicii, vremea foarte călduroasă pe Valea Cernei atrăgând turiștii care au venit în număr mare din toate colțurile țării, dar și români plecați la muncă în străinătate!

“Perioada se prezintă bine, așa cum am anticipat-o, suntem ocupați la capacitate și suntem pregătiți cu o serie de evenimente special pentru oaspeții noștri! Cei care ne vizitează în această perioadă pot beneficia de petrecerile noastre în aer liber, pe lângă cele care le organizăm în fiecare seară, în această minivacanță vor avea și surprize, pentru că vom începe programul mai devreme și vom merge cu el și în exterior și la piscină și tot în cadrul minivacanței vom avea și spectacole de folclor, pentru că este o zi tradițională și atunci trebuie să o marcăm așa cum se cuvine!”, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

Nu doar adulții își petrec minivacanța pe Valea Cernei, ci sunt și foarte mulți copii care însoțesc părinții sau bunicii care au ales Băile Herculane pentru această perioadă a lunii august! “Cu siguranță micuții noștri oaspeți sunt niște obișnuiți ai casei, ca să zic așa! Ne bucură faptul că își găsesc aici un loc de joacă și de distracție și avem pregătită pentru ei pe toată durata verii o serie de evenimente, de două ori pe zi au programe dedicate lor, de la ateliere de pictură, la face-painting, ateliere de creație, teatru de păpuși sau teatru interactiv, în fiecare zi avem programe care să-i facă să se simtă cât mai bine! Turiștii sunt veniți cu preponderență din România, pentru că fiind o zi tradițională pentru noi și fiind timp liber pentru noi este normal ca ei să se orienteze către România, fiind totuși o vacanță scurtă! Ei sunt veniți din toate zonele țării, cu preponderență din zona Doljului și dinspre Timișoara, dar avem turiști și din București și din alte zone ale României!”, ne precizează Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU