CSM Reșița – la o victorie amicală – de ziua antrenorului Octavian Benga

338
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Școlar Reșița a disputat miercuri, 8 august primul meci de verificare în fața propriilor suporteri.

În cel de-al cincilea meci al sezonului estival, rosso-nerii au primit replica formației CS Hunedoara, nou-promovată în eșalonul trei. Ne reamintim că formația din județul Hunedoara a promovat după câștigarea jocurilor de baraj cu Voinţa Lupac, campioana en titre din Liga a IV-a Caraş-Severin.

Fotbaliștii din Valea Domanului i-au făcut cadou o victorie, antrenorului Octavian Benga, cel care astăzi, 8 august, își sărbătorește ziua de naștere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rosso-nerii s-au impus cu 1-0, după reușita lui Dumitru Ene în minutul 78.

Antrenorul Octavian Benga consideră jocul de astăzi, ca fiind unul util pentru această perioadă în care se încearcă omogenizarea cât mai eficientă a lotului:

„A fost o partidă desfășurată pe o căldură foarte mare, ce a influențat ritmul de joc al ambelor echipe. A fost un joc lent de ambele părți, dar cu multe ocazii. Noi am avut cele mai multe și mă declar mulțumit de joc, cred că am avut vreo 5-6 ocazii clare de gol.  Într-adevăr, și adversarul a avut două faze clare de a marca, dar noi am avut noroc. Mai avem mult de lucru pentru că am folosit două formații diferite în cele două reprize. Încă nu sunt decis asupra unui 11 de bază și nu am cristalizat relațiile de joc, mai avem de lucru.    O să mai urmeze și alte meciuri amicale, primul la Ghiroda și apoi cu niște echipe din Serbia. Sunt mulți jucători noi, chiar astăzi a semnat cu noi Hristo Vadasis, și de aceea  suferim la relațiile de joc. Mai vrem să aducem o extremă și apoi vom încheia campania de transferuri”, a declarat Octavian Benga.

Pentru CSM Reșița au evoluat în primul 11 : Zimmermann – Oprea, Prodan, Mardare, Vadasis (ex-CSU Craiova) – Săulescu, Izmană, Miranda, Taciuc – Toma – Curtuiuș. Rezerve au fost Toader – Lazăr, Bactar, Albu, Bresneni, Mierlici (ex-Vointa Turnu Măgurele), Hrudei, Burciu, Ene și Staicu.

Cristina Corocan