[EXCLUSIV-FOTO] Reșițeanul Răzvan Șelariu nu exclude o revenire definitivă în România, în calitate de component al stafului lotului național

371

Gimnaşti din lotul naţional al Qatarului se află într-un stagiu de pregătire comun cu cei din naţionala României. Antrenamentele au loc la Bucureşti de câteva zile, iar gimnaştii din Qatar sunt însoţiti de reşiţeanul Răzvan Şelariu, care în prezent este coordonatorul lotului naţional din această ţară. În exclusivitate pentru Radio Reşiţa, Răzvan a vorbit despre vizita în România. Chiar și la Reșița, în orașul natal, s-a aflat pentru câteva ore.

”Am venit să ne pregătim pentru două săptămâni alături de naționala României, după care ne întoarcem în Qatar, unde mai stăm trei zile și vom pleca Jocurile Asiatice. Este un concurs foarte important pentru noi, unde vrem să prindem o finală, chiar două. Am venit aici cu doi sportivi, care au șanse reale la aceste finale. În România suntem de nouă zile și vom mai sta până la finalul săptămânii.În aceste nouă zile am ajuns și în frumosul Banat de munte, ca să îmi văd părinții, după care am revenit la București. La Reșița nu am mai fost din luna aprilie, în vacanță. Acum, fiind în cantonament, nu am ajuns să petrec prea mult timp alături de părinții mei, dar au fost suficiente și aceste câteva ore. O săptămână am petrecut alături de prima echipă a României, dar ei au plecat la Campionatul European. Cu acest prilej le doresc mult succes și să obțină cât mai multe medalii. Acum ne pregătim cu echipa a doua și ne continuăm antrenamentele specifice înaintea unei mari competiții.Duminică ajungem în Qatar, iar după trei zile plecăm în Indonezia la Jocurile Asiatice.””

Răzvan Șelariu a dezvăluit în exclusivitate pentru Radio Reșița că își dorește să revină în România definitiv și să pună umărul la revigorarea gimnasticii în țara noastră.

”Am ales România și în acest an pentru că este locul ideal pentru mine, iubesc România și îmi doresc să revin acasă definitiv, într-o funcție importantă. Îmi doresc din suflet să mă întorc în România și sunt convins că timpul le va așeza pe toate. Am avut niște discuții cu cei din Federația Română de Gimnastică. Sunt un om direct și căruia îi place să facă înaltă performanță, am pus niște condiții. Dacă aceste condiții se vor puncta, atunci voi lua în serios o revenire acasă. Am spus exact cu cine doresc să lucrez, mi-am spus punctul de vedere.”

Răzvan își dorește să se întoarcă în orașul natal, în luna decembrie, în vacanță.

”Le transmit celor de acasă, de la Reșița, multă sănătate, că e cea mai importantă. De fiecare dată când ajung acasă țin legătura cu prietenii mei”

La ceas aniversar ne-a transmis și nouă gândurile sale de bine:

”La mulți ani le transmit tuturor angajaților Radio România Reșița, tuturor celor care sărbătoresc alături de Radioul Regional. Vă doresc multă sănătate și la cât mai multe emisiuni reușite.”

Reamintim fostul gimnast din lotul României, reșițeanul Răzvan Șelariu se află de 9 ani în Qatar, la Doha şi în prezent pregăteşte lotul naţional masculin din această ţară.

Cristina Corocan