La 22 de ani, Radio Reşiţa se pregăteşte de sărbătoare

1457

Lider incontestabil de audiență în Banat, Radio Reșița se pregătește din nou de sărbătoare. Și cum altfel, dacă nu în mijlocul oamenilor!

Aşa că în zilele de 3, 4 și 5 august vă invităm din nou la distracţie, cu spectacole  în Centrul  Reşiţei, în Parcul Tricolorului  și alte evenimente conexe pe Pontonul de pe lacul Secu.

De vineri şi până duminică de la ora 19.00 în Parcul Tricolorului poţi să asişti la un regal de muzică populară.

Te aşteptăm şi în Centrul Civic unde în cele 3 zile de sărbătoare, de la ora 20.00 pe scenă vor urca: Vineri – Teo Milea, Sâmbătă -Nicole Cherry şi Direcţia 5, iar Duminică te încântăm cu New York City Funk. De 22 de ani suntem alături de tine, la fiecare pas!

Iar asta pentru că în 8 august, Radio România Reșița împlinește 22 de ani de la primul semnal emis în eter. 

Vocea sa se aude în întreg Banatul Montan si în zonele limitrofe ale acestuia, dar și în comunitățile românești din Serbia și Muntenegru, din Voivodina și Valea Timocului, acolo unde românii au nevoie să asculte voci de acasă, crâmpeie de tradiții și spiritualitate românească.

Ca studio regional al Societăţii Române de Radiodifuziune, Radio Reşiţa are misiunea publică de a asigura informarea obiectivă, promptă și echilibrată a cetățenilor, de a asigura dezbaterea celor mai importante probleme cu care se confruntă populația din aria sa de recepție, de a difuza emisiuni cultural-educative și de divertisment de calitate, de a asigura păstrarea valorilor de patrimoniu ale zonei.

Studioul Teritorial Reșiţa are ca atribuție principală realizarea și difuzarea de programe radio cu respectarea obiectului de activitate și rolului SRR, stabilite prin Legea nr. 41/1994, cu modificările şi completările ulterioare, precum și cu respectarea viziunii, misiunii, valorilor și principiilor SRR.

Studioul Teritorial Reşiţa asigură informarea publicului ascultător în legătură cu activitatea economică, politică, socială și culturală și promovează iniţiativele care vizează continuarea procesului de integrare europeană.

Radio România Reșița emite 24 de ore zilnic, pe frecvenţele de 105,6 FM şi pentru Clisura Dunării pe 91,9 şi 92,8FM, dar si pe www.radioresita.ro, urmărind în permanență să ofere ascultătorilor informații sociale, economice, culturale, utilitare și sportive care oglindesc viata regiunii din vestul țării.

De asemenea, Studioul Teritorial Radio România Reșița emite săptămânal emisiuni pentru un număr de opt minorități naționale: ucraineană, sârbă, maghiară, rromani, germană, croată, slovacă și cehă. (Daniela Tudor)