[FOTO-AUDIO] Evenimentul sportiv caritabil „Împreună pentru Zebb” a fost un succes și anul acesta. Zebb le mulțumește tuturor pentru sprijin

657

La Răcășdia a avut loc evenimentul sportiv caritabil –Împreună pentru Zebb- turneul de fotbal dedicat tânărului Zebb Simonovici. Competiția, la care au luat parte 8 formații din județul Caraș-Severin, a fost câștigată de formația din Liga a IV-a, CS Oravița.

Au asistat la întreceri mulți spectatori, care s-au alăturat echipei organizatoare AS Voința Răcășdia, și au făcut donații pentru tânărul, care locuiește în localitatea Socol. Pe locul I a fost CS Oravița, pe doi o altă formație din Oravița, numită River Plate, iar pe trei a fost FC Viitorul Vrani. Au fost acordate și două premii individuale: Adrian Gruia de la Viitorul Vrani a fost desemnat cel mai bun portar, iar golgheter a devenit Cristian Cârdu de la CS Oravița.

Zebb Simonovici a dorit să le mulțumească tuturor:

”Vreau să mulțumesc organizatorilor, în mod special, dar și celorlalte echipe ce s-au prezentat la acest turneu pentru mine. A fost o surpriză atunci când m-au sunat organizatorii și m-au întrebat dacă pot să fiu prezent la acest turneu. M-am bucurat nespus să-i văd pe toți jucătorii de acolo, care chiar și-au dorit să fie prezenți și s-au implicat în acest turneu pentru mine. Organizarea a fost pe măsura așteptărilor și vreau să le mulțumesc în mod special celor de la AS Voința Răcășdia. Mă ajută orice sprijin financiar și le mulțumesc că s-au gândit la mine. ”

Turneul a fost organizat de echipa AS Voința Răcășdia, care mulțumește tuturor celor care n-au rămas indiferenți la suferința lui Zebb.

Zebb Simonovici are 22 de ani, iar din 2017 este în scaun cu rotile din cauza unui grav accident rutier petrecut în Ungaria.

Cristina Corocan

———————————-

În aceste zile se fac înscrieri pentru evenimentul sportiv caritabil organizat la Răcășdia. Este vorba de ediția a doua a turneului de fotbal dedicat tânărului Zebb Simonovici,de 22 de ani, care are nevoie de susținerea prietenilor, după ce în urma unui grav accident de mașină a rămas paralizat.

Antrenorul echipei organizatoare, As Voința Răcășdia,Sebastian Ciorîngă a vorbit despre această a doua ediție:

”Prietenul nostru are nevoie de bani pentru tratament și organizăm și această ediție pentru a-l ajuta. Ne-am gândit să apelăm la mai multe echipe a organiza turneul. Am invitat toate echipele din Liga a IV-a și din Liga a IV-a din Caraș-Severin, dar se poate înscrie orice echipă ce nu activează în campionate. Taxa de înscriere este una simbolică, banii vor fi donați lui Zebb. În funcție de câte echipe se vor înscrie turneul se va desfășura sâmbătă și duminică sau doar sâmbătă. Va exista o urnă mobilă și cine dorește poate să facă donații. De asemenea se pot face donații prin conturi bancare. Aș dori ca oamenii să nu fie indiferenți la asemenea probleme și din puținul lor să-i ajute pe cei care chiar au nevoie, a spus Sebastian Ciorîngă.”     

Zebb Simonovici are 22 de ani, iar din 2017 este în scaun cu rotile din cauza unui grav accident. Prietenii săi nu au rămas indiferenți la suferința lui și s-au gândit să-l susțină, așa cum pot, să treacă mai ușor prin această traumă.

Competiția caritabilă va avea loc la finalul acestei săptămâni, în 28 și 29 iulie, la Răcășdia. Înscrierile se fac inclusiv înainte de începerea turneului sâmbătă, 28 iulie.

Anul trecut, la prima ediție, AS Voința Răcășdia a jucat cu echipa de Liga a III-a, CSM Reșița și acțiunea a fost un succes.

Cristina Corocan