Reșițeanca Daria Grigoroiu, de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatele Naționale

218

Atletismul cărășean are viitor! Reșițeanca Daria Grigoroiu a devenit dublă campionă națională în întrecerea junioarelor III, ce a avut la Bucureşti. Sportiva pregătită de profesorul Ştefan Nagy a devenit campioană natională în probele de 100 de metri plat și 80 de metri garduri. Atleta este legitimată la CSU-CSS Reşiţa și este una dintre atletele care promite rezultate foarte bune. La întoarcerea acasă, Daria a vorbit despre succesul său:

”Am concurat la proba de 100 m plat cu timpul de 12 secunde și 44 de sutimi și am obținut locul I. De asemenea la 80 m garduri am urcat pe prima poziție fiind înregistrată cu timpul de 11 sec și 70 de sutimi. Sunt o dublă campioană națională mândră și fericită! Am încheiat acest an de competiții și încep să mă pregătesc pentru anul ce urmează. Îmi doresc să am rezultate și mai bune.”

Și antrenorul acesteia, Ștefan Nagy a făcut aprecieri despre competiția de la București, dar și despre cum a fost anul 2018 pentru tânăra reșițeancă:

”Dacă facem un bilanț al acestui an competițional putem spune că a fost a zecea medalie pe care a obținut-o Daria în 2018. Patru și le-a adjudecat la categoria ei de vârstă și șase la categorii superioare.”

Daria Grigoroiu a obținut multiple medalii naționale, chiar și în competițiile în care s-a întrecut cu atlete mai mari ca și vârstă. Anul acesta a reușit să performeze la Gimnaziada din Maroc, unde a cucerit medalia de bronz.

Cristina Corocan