[FOTO] Sensei Zoltan Lipan “Între noi. Rămâne între noi’’ în această seară de la ora 22!

370

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români, cu toţii slujitori al limbii şi literaturii române.

Emisiunea din această seară,  “Între noi.Rămâne între noi’’, o dedicăm unui dascăl respectat şi devotat menirii sale şi de la ora 22, ne întâlnim cu antrenorul de karate Zoltan Lipan, laureat al titlului de Senior Master în Austria. Karateka reșițeni, pregătiți de sensei Zoltan Lipan au câştigat de-a lungul timpului zeci de titluri şi medalii ce au încununat prin valoarea performanţelor cariera omului şi profesorului Zoltan Lipan.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Sensei Zoltan Lipan.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău