[FOTO] Laura Sgaverdea şi colegele sale din Radio Reşiţa au schimbat reportofoanele şi pixurile cu biciclete şi flori la SkirtBike

1068

În capitala Banatului de Munte, Reșița, peste o sută de doamne și domnișoare au hotărât să participe la celebrarea feminității şi a frumuseţii pedalând pentru a promova un stil de transport sănătos, distractiv și prietenos cu mediul.

Evenimentul a avut loc astăzi de la ora 17 pe traseul Centru Civic până la Kaufland și retur.

Managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea şi colegele sale din radio au schimbat reportofoanele şi pixurile cu biciclete şi flori, susţinând, alături de alte doamne şi domnişoare, un alai al feminităţii pe două roţi, al cărui mesaj este să redea femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet.

Reșița e vie și sănătoasă iar participantele, cum iubesc sesiunile foto, au făcut o escală în Parcul de locomotive pentru poze chic și colorate, apoi și-au completat energia la cea de-a doua  escală ce a fost la cofetăria Cremissimo, pentru un moment dulce.

Mobilizarea le-a fost răsplătită cu aplauze pe tot traseul, dar  participantele au răsplătite  şi cu o tombolă  la care au câștigat prin tragere la sorți:
10 abonamente de o lună la Super FIT
YVES ROCHER ROMÂNIA prin CLUBUL YVES ROCHER CARAȘ SEVERIN a oferit 10 premii constând în produse cosmetice vegetale:
2 vouchere pentru manichiură la Salon Andreea Sabrina
2 vouchere pentru machiaj profesional la Salon Gabriela
2 vouchere pentru coafură la Salon Bella Dona
2 vouchere pentru epilat complet oferite de Salon Royal
1 tratament facial cu oxigen hiperbaric la Salon Beauty Woman
Un curs gratuit pentru obţinerea permisului de conducere, pentru atunci când vremea nu le permite să meargă cu bicicleta. Cursul este oferit de instructorul Gavril  Soran.

SkirtBike Reşiţa a pus în valoare feminitatea, frumuseţea şi sănătatea conturând o comunitate a femeilor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport. Ada Botezan a surprins câteva opinii ale unor participanţi:

O manifestare aflată la prima ediţie în oraşul de pe Bârzava ce contribuie la deschiderea unor noi oportunităţi de a socializa şi a ne bucura de viaţă , dând un exemplu celor care pot să înțeleagă că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, printr-un mod de viaţă sănătos şi frumos.

 Reşiţa e vie şi frumoasă!
Radio România Reșița a organizat acest eveniment împreună cu Primăria Reșița și Asociația Bike Attack Reșița.

Anca Bica Bălălău