Jandarmii cărășeni, din nou la înălţime în competițiile sportive

192

La Târgovişte s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie la care au participat lucrători din toate structurile M.A.I.

La această competiţie sportivă, din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, au participat col. Alexandru Tobă , inspector şef şi lt. col. David Năsturel.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, colonel Tobă Alexandru, a reuşit să reconfirme poziţia de lider, fiind şi de această dată medaliat cu aur. De asemenea,  lt. col. David Năsturel a reuşit şi în acest an să urce pe podiumul celor mai buni înotători ai ministerului, ocupând locul al III-lea. La probele pe echipe, deşi redus numeric comparativ cu celelalte arme din minister, lotul Jandarmerie Române s-a clasat pe onorabilul loc II, devansând echipe redutabile.
Competiţia organizată de Centrul Cultural al MAI a reunit cei mai buni înotători, angajaţi în structurile de Poliţie, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră, ISU, precum şi din Academia de Poliţia „A.I.Cuza“ Bucureşti.

sursa foto: Jandarmeria Caras Severin

Cristina Corocan