[FOTO] Inconştienţă şi teribilism la volan pe DN6

1338

Doi tineri au ajuns la spital în cursul nopţii după un accident rutier, din fericire doar cu răni uşoare, deşi am putea spune că au trecut pe lângă moarte.

La volanul unei maşini puternice, un tânăr de 19 ani domiciliat în Oţelu Roşu, care rula pe DN 6, dinspre Caransebeş către Orşova, în zona localităţii Cornea, nu adaptează viteza la condiţiile de drum, carosabil umed şi ploaie abundentă, într-o curbă la dreapta, pierde controlul volanului şi iese în afara părţii carosabile a sensului său de merş, loveşte un cap de pod, după care se răstoarnă.

Nici şoferul şi nici pasagerul – un tânăr de aceeaşi vârstă, tot din Oţelu Roşu, nu au purtat centura de siguranţă, dar au avut foarte mare noroc, suferind doar răni uşoare. Au rămas totuşi internaţi sub supraveghere în Spitalul Municipal Caransebeş.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că tânărul conducător auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. Mai mulţ fiind testat cu aparatul etilotesţ rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la Spitalul Municipal Caransebeş în vederea recoltării mostrelor biologice.

Acesta este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 196, 336 şi 338 Cod Penal.

foto IPJ

Valentina Adam