Accident grav pe Autostrada Sibiu – Deva. Un mort și cinci răniți

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite grav, marţi, în urma impactului dintre două autoutilitare, pe Autostrada Sibiu – Deva, în zona viaductului de la Aciliu, judeţul Sibiu a transmis Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, impactul s-a produs după ce o autoutilitară a lovit alt vehicul oprit pe banda de urgenţă.

„Accidentul s-a produs pe A1, km. 276 Sebeş – Sibiu, zona Aciliu, posibil pe fondul neatenţiei în conducere. Şoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă. O persoană a decedat, din auto vinovat”, a spus Welter.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase de către echipajele de pompieri. Una dintre victime a decedat, celelalte două fiind inconştiente.

De asemenea, trei persoane au fost rănite, fiind evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului.  Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au anunţat că pentru salvarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD. Acesta a sosit la faţa locului şi preia una dintre victime pentru a o transporta la un spital din Târgu Mureş. Din păcate, bărbatul a murit.

Celelalte cinci victime au fost  transportate cu ambulanţe la Spitalul Judeţean Sibiu, având multiple traumatisme şi contuzii. Toate victimele sunt adulţi, fiind vorba despre şase bărbaţi.

Cele mai citite

Related Articles