Tinerii talentaţi sunt aşteptaţi în taberele de la Râul Alb!

403
La Centrul de Agrement Râul Alb în această vară: Tabăra Națională de icoane pictate, măști venețiene, olărit, muzicoterapie (18-24 iulie 2018) si Școala de vară Atelier18 (12-18 august 2018).

Cele două proiecte propun tinerilor o experiență inedită, prin care se descoperă și dezvoltă o serie de aptitudini și atitudini de creativitate, expresie, comunicare și colaborare. Vor fi selectaţi la fiecare dintre cele două tabere, câte 90 de tineri din toată țara.

Sunt căutaţi tineri care își doresc să descopere, să se descopere, să exploreze, să experimenteze, să viseze, să imagineze, să se imagineze, să creeze și să se recreeze!
Organizatorii, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Humains Profiles Romania, vor asigura cheltuielile de cazare şi masă, participanţii urmând a suporta numai cheltuielile de transport până la Centrul de Agrement Râul Alb din Caraş-Severin. Directorul DJST Caraş-Severin, Daniela Lupşan:
Activitatea va fi împărţită pe ateliere, cu un orar bine stabilit şi pe grupe în funcţie de nivelul îndemânării, al cunoştinţelor, dar şi în funcţie de opţiunile participanţilor. Organizatorii vor asigura în mod profesionist atât servicii de educaţie nonformală în cadrul workshop-urilor, cât şi animatori care se vor ocupa zilnic de tineri. Se pot obţine mai multe informaţii la telefon 0744.628.197.
(Ada Botezan)