[FOTO] Sabin Dorohoi, sâmbătă 9 iunie, de la ora 15:15, invitatul emisiunii „Pe frecvențe”

În Anul Centenarului Marii Uniri , încă odată Cultura Uneşte! Jurnalul de călătorie, pe care l-am realizat alături de Crăişorul apelor, Avram Iancu şi de regizorul reşiţean Sabin Dorohoi, a ajuns la ultima filă, lansarea în premieră naţională a filmului SW!M – un documentar despre extraordinara călătorie a românului Avram Iancu în încercarea de a parcurge întregul curs al Dunării fără costum de neopren.

Sâmbătă 9 iunie, de la ora 15:15 la emisiunea „Pe frecvențe”, îl aducem Acasă, pe undele Radio România Reșița,pe regizorul reșițean Sabin Dorohoi, care ne face destăinuiri din culisele filmului SW!M, despre proiectele sale viitoare, dar și despre pasiunile sale din puținul timp liber pe care îl are.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles