Cine sunt cele două fete care au murit aseară la Ghioroc după ce au căzut cu mașina în lac

O adevărată tragedie a avut loc  duminică seară, 20 mai, la Ghioroc, în judeţul Arad. O maşină în care se aflau patru tineri a căzut în lacul din comună. Aflate pe locurile din faţă, cu centurile de siguranţă prinse, două fete au murit.

Una dintre fete se numește Adelina Stângaciu şi se afla la volanul maşinii. Adelina avea 24 de ani si studiase management la Universitatea C-tin Dragan si Stiinte Economice la FEEA, in cadrul Universitatii de Vest.

Celaltă fată care a murit se numeşte Laura Bogdănescu, avea 26 de ani,  şi lucra la firma Valeo din Timisoara. Absolvise liceul Shakespeare din oras si studiase la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ale Banatului.

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini puternice, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de fată pe pagina ei de Facebook.

Mai mult, tânăra lucra la un service auto din Timișoara, unde, împreună cu câțiva prieteni, repara și tuna mașini.

Vă reamintim că prietenii lor au ieşit singuri la mal. Aflați vizibil în stare de șoc, cei doi băieți de 18 și 27 de ani au spus că: „A derapat și a căzut în apă. Nu știm ce s-a întâmplat: încercam să ieșim din mașină, din apă. În momentul ăsta nu știu să vă explic nimic”.

Maşina în care se aflau cei patru a căzut în lac, de la 15 metri inaltime. Tinerele au stat sub apă aproape jumătate de oră, până când autoturismul a fost adus la suprafaţă de pompieri. Din păcate, nu au mai putut fi salvate de medici.

Cele mai citite

Related Articles