Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că preşedintele României, Klaus Iohannis, subminează activitatea guvernului

68

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că preşedintele României, Klaus Iohannis, subminează activitatea guvernului prin soclicitările repetate privind demisia premeirului Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea spune că şi în anul 2015 Klaus Iohannis a făcut acelaşi tip de presiuni pentru a determina demisia lui Victor Ponta, aflat în fruneta guvernului, la acel moment.

Liviu Dragnea: Orice acţiune – internă, externă – pe care o face guvernul şi acre nu este pe placul preşedintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Şi în cazul Israel, şi în cazul vizitei de la Vatican, şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, preşedintele subminează România. Ne aducem aminte că în 2015, preşedintele României a insistat şi a făcut presiuni ca primul ministru Victor Ponta şă îşi dea demisia şi ne punem întrebarea legitimă, cu această nouă campanie de insistenţă a demisiei doamnei prim-ministru Dăncilă, ce ne mai pregăteşte Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla această demisie?

Liviu Dagnea a spus că va face mai multe precizări privind criticile preşedintelui României după şedinţa PSD, aflată acum în desfăşurare.