Karateka de la Sport Star Anina, selectați în lotul României pentru Campionatul European IKU din Rusia

1014

Campionatele Naționale Eureka IKU de karate au avut loc la Timișoara la finalul săptămânii trecute și s-au încheiat cu succes pentru sportivii de la Sport Star Anina.Au luat parte la competiție sportivi de la 26 de cluburi din țară.

Irina Vișovan a devenit campioană națională la individual și a ocupat locul III cu echipa. Andreea Lupu este vicecampioană națională, la fel și Denisa Lucașciuc la categoria de vârstă 10-11 ani. Bogdan Tuculia a urcat pe treapta a doua a podiumului la 10-11 ani, iar Denis Dragomir a fost pe poziția a III-a la cadeți. Natalia Lucașciuc a obținut locul III la categoria de vârstă 6-7 ani.

În întrecerea pe echipe, în componența: Irina Vișovan, Denisa Lucașciuc și Giorgiana Avasîlcăi, CS Sport Star Anina a ocupat locul III.

Antrenorul Marian Meșinschi a vorbit despre reușita elevilor săi:

”A fost o competiție organizată impecabil, la care au participat sportivi foarte buni. Au fost peste 400 de sportivi din toată țara. La start au fost și 7 sportivi de la Clubul Sport Star Anina, 6 reușind să urce pe podiumul de premiere. Rezultatele noastre au fost excelente, iar Irina Vișovan, Andreea Lupu, Denisa Lucașciuc, Bogdan Tuculia și Denis Dragomir au fost selectați în echipa României, ce va participa la Campionatul European de karate IKU, ce va avea loc în Rusia, în perioada 25-28 octombrie 2018.”

Următoarea competiție la care vor lua parte karateka din Anina va fi Cupa Gorjului, peste două săptămâni la Tg. Jiu. Este o ultimă verificare înaintea amplei competiții de la Reșița: Cupa Europeană WKC! Competiție organizată de Sport Star Anina, împreună cu primăria Reșița.

Foto: Sport Star Anina

Cristina Corocan