VIDEO: TIR răsturnat azi noapte pe centura orașului Buzău

Zeci de centrale termice de apartament au fost distruse după ce un TIR înmatriculat în Neamț, condus de un șofer de 28 de ani, s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri (3-4 mai), pe șoseaua de centură a Buzăului.

Un tir încărcat cu centrale termice de apartament s-a răsturnat, în jurul orei 02.00, pe Şoseaua de Centură pe sensul dinspre Fabrica de Bere spre Pasarela Nehoiu, orașul Buzau.

Șoferul a ignorat baliza de semnalizare de pe mijlocul drumului şi a lovit cu roata din stânga peretele de beton care desparte cele două sensuri de mers. TIR-ul s-a răsturnat, șoferul a reușit să iasă din mașină și a chemat rapid pompierii și poliția.

Tânărul a declarat că nu a văzut parapetul din beton la timp, s-a speriat, a tras de volan dreapta dar nu a mai putut evita impactul iar autotrenul a intrat în balans apoi s-a răsturnat.

La fața locului, a ajuns un echipaj de pompieri care a izolat zona și a luat toate măsurile necesare evitării autoaprinderii TIR-ului.

Toată marfa a fost distrusă în urma accidentului, însă șoferul a declarat că există asigurare atât pentru centralele termice cât și pentru TIR-ul avariat în eveniment.




Cele mai citite

Related Articles