[AUDIO-FOTO] Performanță pentru reșițence: calificare la Cupa României de gimnastică ritmică!

La finalul săptămânii trecute la Baia Mare s-au desfășurat Campionatele Naționale de gimnastică ritmică pentru sportive cu vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani.

Micuțele gimnaste reșițene au făcut o surpriză plăcută și ansamblul Clubului Sportiv Școlar Reșița s-a calificat la Cupa României. Despre participarea gimnastelor de la Clubul Sportiv Școlar Reșița vorbește antrenoarea lor, Luminița Lațcu:

”Am participat cu ansamblul categoria mica gimnastă și ne-am calificat de pe locul 5 la Cupa României, care se va desfășura la sfârșitul anului. La categoria 7 ani, Dariana Făgăraș, antrenată de Dana Tîrba s-a clasat a 6-a și a obținut și ea calificarea la Cupa României. Ne bucurăm că am reușit această calificare, ne-am propus să calificăm măcar o sportivă și ne-am realizat obiectivul. Acum vom munci și mai mult pentru ca la Cupa României să fim și mai sus în clasament.”

Ansamblul mica gimnastă de la CSS Reșița a fost alcătuit din: Isabel Ungureanu, Sofia Perneu, Rebeca Grădinaru, Daliana Făgăraș, Darian Condescu și Sara Sprânceană.

Următoarea competiție pentru gimnastele de ritmică de la CSS Reșița va fi Cupa internațională ”Irina Deleanu”, ce va avea loc în perioada 18-20 mai la București, unde vor participa cele mai bune sportive. Larisa Ristea și Larisa Trebuian vor reprezenta clubul reșițean în acest concurs de amploare.

”Imi doresc să aibă o comportare bună amândouă, dar pentru Larisa Ristea miza este și mai mare, fiind nominalizată la lot, a mai spus Luminița Lațcu.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles