[FOTO-AUDIO] 18 medalii pentru gimnaștii reșițeni la Campionatele Naţionale Şcolare

132

Gimnaştii reşiţeni de la CSS rămân în top la Campionatele Naţionale Şcolare

La competiția ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Buzău, au obținut rezultate meritorii, confirmându-și valoarea. La Buzău au fost prezenți cei mai buni sportivi din țară, cu vârsta cuprinsă între 9-18 ani.

Robert Bălan, unul dintre antrenorii reșițeni a vorbit despre competiție:

”Reșița a participat cu două echipe de nivelul 1 și 2, plus alți sportivi la categoriile superioare, la individual. După această deplasare ne-am întors cu 18 medalii: 7 de aur, 5 de argint și 6 de bronz. O surpriză plăcută ne-a făcut echipa de juniori III, nivelul I , unde aveam ca obiectiv o participare și o prezentare modestă, echipă care ne-a adus o medalie de bronz. Vreau să-i felicit pe : Paul Tîrlea, Alexandru Zăpârţan, Rafael Maliţa și Albert Popescu. La nivelul II, foștii campioni naționali și-au păstrat titlul, în componența: Titi Andrei, Robert Aioanei, Albert Ilie şi Alexandru Puiu. La această categorie Titi Andrei a pierdut titlul la individual, ocupând locul II și fiind urmat de un alt reșițean, Robert Aioanei, care este într-un mare progres. Alexandru Puiu a obținut un argint la sol.”

La juniorii II, Nivel III, componentul lotului olimpic de la Bistrița, Felix Simion a obținut și el 5 medalii: 3 de aur, una de argint și una de bronz.

Peste trei săptămâni la Reșița se vor desfășura Campionatele Naționale de gimnastică rezervate juniorilor III.

Cristina Corocan