[FOTO] Astăzi, de la ora 17:15, invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult” este P.S. Lucian, Episcopul Caransebeșului

A devenit deja consacrată campania umanitară „Muzică pentru Viață”, la Reșița. Dacă primele două ediții s-au desfășurat sub simbolul Nașterii Domnului Isus Hristos, în Anul Centenarului Marii Uniri, cea de-a treia ediție a campaniei umanitare s-a desfășurat sub miracolul Învierii în Săptămâna Luminată, având drept scop ajutorarea copiilor. Timp de o săptămână, echipa Radio Reşiţa a fost la Căsuţa de Sticlă din Parcul Tricolorului, pentru a continua scrisoarea de dragoste către lume, anul acesta beneficiarii fiind copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Primăvara” din Reşiţa.

Cea de-a treia ediție a campaniei umanitare „Muzică pentru Viață”  a fost organizată cu sprijinul Episcopiei Caransebeşului.

Astăzi, de la ora 17:15, invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult” este P.S. Lucian, Episcopul Caransebeșului, care alături de Laura Sgaverdea va face bilanțul acestei ultime ediții a campaniei umanitare.

La  numerele de telefon  0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în dialog cu P.S. Lucian, Episcop al Caransebeșului și managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea.

Emisiunea se difizează live pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

De același autor

Related Articles