Pe străzile din Arad se lucrează şi noaptea

Temperaturile înregistrate în ultima perioadă au permis constructorilor contractaţi de Primăria Municipiului Arad pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere curentă a străzilor,  să lucreze, pentru prima dată în acest an şi pe timp de noapte. Atunci când traficul este redus aceste intervenţii la nivelul covorului asfaltic se realizează mult mai uşor.

În cursul nopţii de 12 spre 13 aprilie, constructorii au intervenit la nivelul Bulevardului Revoluţiei,  pe tronsonul cuprins între Podgoria şi Teatrul Clasic “Ioan Slavici”. S-au realizat reparaţii cu mixtură asfaltică la cald pe ambele sensuri de mers.

Tot în cursul nopţii trecute s-a lucrat şi în zona Podgoria, pe Bulevardul N. Titulescu şi pe strada Petru Rareş. De această dată firmele contractate de municipalitate au remediat deficienţele de la nivelul covorului asfaltic prin stropiri succesive executate mecanizat.

În perioada imediat următoare lucrările de reabilitare asfaltică pe timp de noapte vor deveni o obişnuinţă în Arad.  În lucru va intra tronsonul cuprins între Teatrul Clasic “Ioan Slavici” şi Piaţa Romană.

De același autor

Related Articles