[FOTO] În această seară, de la ora 22, cu Anglica Herac despre tradiții și promovarea lor în Anul Centenarului!

”Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții” spunea marele om de cultură, Nicolae Iorga.

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
Radio România a lansat proiectul dedicat Centenarului Marii Uniri,” Moştenitorii României”,iar la Reşiţa, tinerii elevi de la Colegiul Tehnic Cărășan Reșița și Școala Gimnazială Zăvoi au participat prin susținerea Centrul ui Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin la o manifestare sugestiv denumită „ARTA CUSUTULUI. TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR“.

În această seară, de la ora 22, vom vorbi cu Angelica Herac, referent de specialitate la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, despre proiectele instituției și felul cum înțeleg tinerii importanța Centenarului Marii Uniri.

Despre importanța păstrării tradițiilor și promovarea lor, despre frumusețile Banatului de Munte, aflați de la invitata noastră la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles