A VIII-a ÎNTOARCERE LA APĂ în staţiunea Băile Herculane!

Sala de conferinţe a Hotelului Afrodita din staţiunea Băile Herculane găzduieşte începând de astăzi, timp de trei zile, seria de conferinţe ÎNTOARCEREA LA APĂ, mnaifestare care a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie. Şi-au anunţat participarea peste 100 de specialişti în domeniu din ţară, dar şi din Serbia şi Finlanda, care vor dezbate oportunităţile de dezvoltare ale segmentului de wellness şi proprietăţile apelor speciale din staţiune. 

Programul, ca în fiecare an, este destul de variat, pe lângă sesiunea de discursuri – pentru care oaspeţii s-au adunat în primul şi în primul rând! – le arătăm de fiecare dată ceva din frumuseţea locului. Şi anul acesta avem organizată pentru ei o mică excursie şi sperăm ca vremea să ţină cu noi şi să o facem aşa cum ne dorim : ne dorim ca oaspeţii noştri să ajungă până la Foişorul Împărătesei Sissi, iar dacă vremea nu va fi prietenoasă cu noi, ne dorim ca măcar o parte din acest traseu să o putem face! În acelaşi timp, pe toată durata conferinţei pot vedea SPA-urile noastre, se pot bucura de facilităţile hotelului, arătându-le totodată faptul că serviciile de turism, de agrement şi wellness din Băile Herculane s-au dezvoltat mult faţă de ceea ce ştiu mulţi dintre români! Tot în cadrul conferinţei vor avea loc o serie de mese rotunde între specialişti, atât pentru cei veniţi de la Global Wellness Institute, cât şi specialiştii din ţara noastră!, ne-a declarat Laura Pătru – PR-ul Asociaţiei PRO TURISM HERCULANE, organizatorul evenimentului.

ÎNTOARCEREA LA APĂ este un concept lansat de organizatori încă de la prima ediţie a manifestării : Acest concept înseamnă în primul rând să ne întoarcem privirea către resursele naturale din Băile Herculane, pe care cu toţii ştim că le avem, sau bunicii noştri ştim că le avem, dar pe care noi, generaţia aceasta, nu am poziţionat-o în terapiile moderne sau nu am poziţionat-o în ce are ea de oferit în 2018 sau pentru viitor!Iată, în contextul acesta european, în care SPA-ul şi welness-ul sunt deja pe primul loc în trand-uri când vine vorba de turism, Băile Herculane are un potenţial enorm în ceea ce înseamnă factori naturali de cură, cu atât mai mult implementat cu aceste terapii moderne! Tocmai din acest motiv, acei specialişti vin să vadă ceea ce avem şi să transmită mai departe prin canalele lor, cât şi ne dorim să creăm această platformă de comunicare în care şi noi, la rândul nostru, să preluăm metode de promovare, metode de terapii de la cei care vin din străinătate şi au implementat cu succes aceste metode în ţările lor!, ne-a mărturisit Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles