Italia: Decizie finală în cazul româncei care și-a ucis și castrat iubitul italian

Judecătorii italieni au luat astăzi decizia finală în ceea ce o privește pe Verona Popescu,  o româncă de 50 de ani care pe data de 23 iunie 2017, si-a ucis partenerul, pe Claudio Palladino, de 63 de ani, după care l-a castrat.

Conform publicației Modena Today, în urma expertizei psihologice efectuate asupra femeii s-a stabilit că aceasta era bolnavă psihic în momentul săvârșirii oribilei crime, și prin urmare, judecătorul a achitat-o astăzi pe Verona Popescu de orice vină penală deoarece nu era capabilă să înțeleagă urmările faptei sale.

Judecătorul a dispus, de asemenea, internarea femeii românce pe timp de 10 ani într-o structură REMS, o structură rezidențială, cu funcții de reabilitare terapeutică și sociologică, cu o permanență temporară și excepțională pentru bolnav.

Vă reamintim că  românca și-a ucis concubinul cu 8 lovituri de cuțit, după care l-a castrat.

Crima a avut loc într-un apartament dintr-o zonă rezidențială din localitatea Modena, de pe strada Mar Adriatico, în dimineața zilei de 23 iunie 2017. Verona Popescu a sunat apoi  la poliție și a anunțat că și-a ucis logodnicul. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit trupul neînsuflețit și mutilat.

Din cele relatate de presa italiană s-a descoperit faptul că românca a lucrat în trecut ca badantă pentru părinții bărbatului.

Cele mai citite

Related Articles