Primăria Reşiţa este cu ochii pe constructori

Pentru implementarea proiectelor cu finanţare naţională sau europeană în municipiul Reşiţa, primarul Ioan Popa, are o strategie proprie pentru a determina firmele de construcții în special să respecte graficul de lucrări.

“Voi utiliza la maxim ceea ce îmi permite legea în încheierea de contracte cu furnizorii de servicii, în special cu constructorii. Adică, dacă legea îmi dă dreptul să pun 30% garanţie de bună execuţie a lucrărilor, voi pune maxim. dacă legea îmi permite să penalizez întârzieri de lucrări, voi aplica la maxim aceste sancţiuni, astfel încât să descurajez tendinţa de a semna contracte şi om mai vedea noi după aceea dacă facem lucrarea sau nu” – a explicat acesta într-o conferinţă de presă.

În plus, pentru fiecare proiect intrat în implementare va numi un responsabil din cadrul aparatului propriu care va avea datoria de a urmări pas cu pas fiecare etapă, astfel încât rămânerile în urmă să fie depistate şi corectate în cel mai scurt timp posibil. Ca urmare, primăria este în căutare de astfel de persoane, de preferat ingineri constructori care să poată duce aceste proiecte la bun sfârşit – a mai precizat primarul Ioan Popa.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles