Spitalul Judeţean din Reşiţa are un nou director medical!

Spitalul Judeţean din Reşiţa are un nou director medical, numit de Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Medicul Rodica Măslin din cadrul secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă va ocupa această funcţie în următoarele 6 luni.

Rodica Măslin este unul dintre cei mai buni medici ai Spitalului Judeţean din Reşiţa fiind implicată în foarte multe activităţi, în beneficiul pacienţilor. Rodica Măslin, un tânăr medic ambiţios şi extrem de activ a fost, responsabil în trecut şi cu identificarea potenţialilor donatori aflaţi în moarte cerebrală, diagnosticarea morţii cerebrale şi menţinerea în condiţii fiziologice a potenţialilor donatori de organe în cadrul programului naţional de prelevare.

Datorită faptului că la concursul organizat în perioada 6-12 martie 2018, pentru ocuparea funcţiei de director medical, nu s-a înscris niciun candidat, funcţia rămânând în continuare vacantă, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin prin dispoziţie o numeşte pe doamna doctor Rodica Elena Măslin, din cadrul secţiei de ATI, director medical interimar pe o perioadă de cel mult 6 luni, până la ocuparea funcţiei prin concurs”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Adina Miloş.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles