Cod portocaliu de vreme rea! Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin este în alertă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin s-a întrunit în şedinţa extraordinară ca urmare a emiterii de către Administraţia Naţională de Meteorologie a unei avertizari de tip COD PORTOCALIU, ce va intra în vigoare astăzi, de la ora 23.00 şi va fi valabil până mâine, 23 martie, la ora 15.00. Fenomenele prognozate sunt ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistenţ temporar viscol şi vizibilitate scăzută.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, a solicitat instituţiilor responsabile în gestionarea situaţiilor de urgenţă să pună în aplicare măsurile ce se impun, pentru a fi pregătite să intervină în cazul producerii unor evenimente neplăcute cauzate de vremea rea.

Dacă situaţia o va impune se ia în calcul chiar şi închiderea şcolilor ca să nu rămână copiii blocaţi în viscol, susţine prefectul Matei Lupu.

Sper să trecem cu bine şi peste această avertizare, oricum noi suntem pregătiţi, vă asigur de acest lucru. Am stat de vorbă cu şefii instituţiilor din Caraş-Severin care au dat asigurări că sunt gata să acţioneze, fie că este vorba de drumuri sau munţi”, a precizat Matei Lupu.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles