Frigul scade presiunea gazelor în Reşiţa. Oficialii reţelei de distribuţie susţin că NU au avut reclamaţii

Temperaturile scăzute din ultimile zile şi-au făcut simţită prezenţa şi la punctele de consum din locuinţele reşiţenilor.

Din cauza temperaturilor scăzute presiunea gazului livrat către consumatorii casnici, precum şi puterea calorifică a acestuia au scăzut, lucru afirmat de unii dintre reşiţenii din cartierul Lunca Pomostului prin sesizările trimise postului nostru.

În baza acestora am solicitat un răspuns furnizorului de gaz, iar Silvia Pandrea, purtătorul de cuvânt al societăţii a declarat pentru Radio Reşiţa că în urma verificărilor efectuate în teren alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din cartierul Lunca Pomostului din municipiul de pe Bârzava funcţionează la parametri normali.

Silvia Pandrea recomandă consumatorilor să anunţe dispeceratul de urgenţă în cazul în care apar disfuncţionalităţi în alimentare la numele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles