O asistentă de la Ambulanța din Lugoj a salvat sute de vieți, dar acum fetița ei de 12 ani, pe care o crește singură, a fost diagnositicată cu o boală rară şi foarte gravă.

Singura ei șansă la viață este o operație în străinătate, dar suma minima pentru o astfel de interventie chirurgicala este de 25 000 de euro. Toate sperantele ei sunt in oamenii cu suflet mare.

Oana Cuza, se luptă de 8 ani să-și crească singură fetița, la un moment dat aceasta având trei slujbe concomitent pentru a-i asigura copilei toate cele necesare.

Din păcate, viața Oanei a devenit și mai grea anul trecut, în septembrie, când Alexandra a suferit o sângerare masivă la nivelul cavității bucale, fiind transportată de urgență la Timișoara, intubată, meșată și, ulterior, embolizată. Fetița a avut nevoie atunci și de o masivă transfuzie de sânge.

În decurs de două luni, micuța a fost supusă din nou unei proceduri de embolizare cu scopul de a preveni o nouă hemoragie care ar fi putut să îi fie fatală. Cu toate că cele două proceduri extrem de delicate au fost efectuate cu succes, problemele de sănătate ale Alexandrei nu s-au rezolvat. Micuța a început să aibă din nou sângerări, iar acum va avea nevoie de o nouă intervenție care să îi salveze viața.

”Pentru a continua investigațiile medicale și tratamentul de specialitate este nevoie de minim 25.000 euro, deoarece urmează să ne deplasăm la Clinica Acibadem-Altunizade Istanbul. Orice sumă este binevenită. Vă mulțumim din suflet!” a povestit  cu lacrimi în ochi Oana Cuza, mama fetiței.

Puțin câte puțin, banii necesari pot fi adunați cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, iar Oana Cuza, asistenta care a salvat de atâtea ori viețile semenilor săi, va putea să zâmbească din nou văzându-și fetița în afara oricărui pericol.

Persoanele care doresc să ajute sunt rugate să folosească următoarele conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cuza Ileana-Olguța: RO48RZBR0000060010042715 – cont în lei; RO61RZBR0000060020022811 – cont în euro. Cei care doresc detalii, o pot contacta pe mama Alexandrei la numărul de telefon: 0724/188849.

Dacă nu poți ajuta fă un gest simplu și distribuie povestea Oanei, o mamă care se zbate pentru a își salva fetița.