Accident teribil pe DN6 în această dimineață. Un TIR, un autoturism și un microbuz implicate

11218

Un accident cu multiple victime a avut loc în această dimineață pe DN6, în zona Zăgujeni. În accident au fost implicate un microbuz cu remorcă, un autoturism și un TIR.

Conform primelor informații de la fața locului, o femeie care se afla la volanul autoturismului a decedat, în timp ce pasagerul din dreapta a suferit leziununi grave și a fost transportat de echipajele SMURD la spital. În mașină se mai afla și o minoră cu vârsta de 10 ani care este în comă.

Și șoferul TIR-ului a fost rănit, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi extras din cabina TIR-ului. Șoferul a fost transportat de SMURD la spitalul din Caransebeș.

La fața locului au intervenit 1 ambulanță  SMURD, 2 echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere, precum și 3 ambulanțe SAJ. Pentru moment circulația este blocată pe un sens de mers.

UPDATE: Femeia decedată era din județul Timiș și avea 40 de ani, pasagerul din drepta, este un bărbat 47 de ani,  iar șoferul TIR-ului este un bărbat de 45 de ani din Argeș.

În urma accidentului conducătoarea autoturismului, o femeie de 40 de ani, din comuna Coșteiu, județul Timiș, a decedat pe loc. Alte două persoane aflate în autoturism au fost rănite, soțul conducătoarei autoturismului, de 47, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta față, a fost rănit ușor, iar fetița acestora, de 9 ani, pasager pe bancheta din spate a fost rănită grav. Conducătorul autotrenului, în bărbat de 45 de ani din localitatea Topoloveni, județul Argeș a fost rănit grav. Conducătorul autotrenului și al autoutilitarei au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ.  În cauză polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal și vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 Cod Penal.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului