Meciul din Cupa României la fotbal, etapa județeană: Foresta Armeniș –Viitorul Caransebeș a fost amânat

336

Astăzi s-a decis ca meciul din Cupa României la fotbal, etapa județeană dintre: Foresta Armeniș -Viitorul Caransebeș să nu se mai joace vineri, 2 martie.

Vremea nefavorabilă afectează și desfășurarea competițiilor din vestul țării. Întâlnirea Foresta Armeniș și Viitorul Caransebeș va fi amânată din cauza căderilor de zăpadă din ultimele zile.

Pentru vineri, 2 martie era programat inițial  jocul, dar cele două cluburi au căzut de acord să amâne meciul, ne-a transmis antrenorul Ion Bica de la Viitorul Caransebeș, echipă pretendentă la promovare în Liga a III-a:

”Meciul de Cupa României s-a amânat. Noi am avut o serie de rezultate pozitive în partidele amicale. Am învins cu 3-2 la echipa de pe locul I din campionatul județean hunedorean, FC Hunedoara, apoi, la Arad am dispus de Șoimii Lipova cu 2-1. Și mai avem o victorie cu locul I din județul Mehedinți, cu ACS Viitorul Șimian cu 3-1. Sunt câteva noutăți în lot: Cristi Bloju de la CSM Reșița, Petrică Stoichescu, fost jucător la ACS Poli Timișoara, Vulturii Lugoj  și Alexandru Nicola de la CSO Anina.Aceștia s-au integrat foarte bine, pe posturile deficitare. Toate posturile sunt acoperite, este concurență și fiecare luptă să-și câștige locul de titular în echipă. Conducerea echipei, Primăria, suporterii din Caransebeș, toată lumea își dorește să jucăm cel puțin în Liga a III-a.”

Este posibil ca meciul de Cupă să se joace în data de 14 martie, dar nu este stabilităî ca dată certă.

Obiectivul echipei Viitorul Caransebeş rămâne promovarea în Liga a III-a de fotbal.

Cristina Corocan