Tăierile ilegale sancţionate de poliţiştii din Caraş-Severin!

În data de 21.02.2018 lucrătorii Postului de poliție Sacu au surprins în flagrant în locul numit Gărâne, în terenuri împădurite aparținând locuitorilor comunei, un bărbat care tăia ilegal un număr de 25 de arbori de esență cer, nemarcați în regim silvic.

Materialul lemnos a fost predat proprietarului de drept iar față de bărbatul prins în flagrant, de 49 de ani, din comuna Sacu, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută și pedepsită de art. 107 din Legea 46/2008.

În data de 23.02.2018 o patrulă de poliție din cadrul Secției 5 poliție rurală Bocșa a surprins în flagrant, pe raza localității Ersig, în zona numită Făzănărie, un număr de cinci persoane, cu două tractoare, care au tăiat mai mulți arbori de esență cer și frasin, fără a fi marcați în regim silvic.

Materialul lemnos, aprox. 5 mc, a fost predat Ocolului Silvic Bocșa, iar față de cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, toți cu domiciliu în comuna Vermeș, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută și pedepsită de art. 107 și furt de material lemnos, faptă prevăzută și pedepsită de art. 109 din Legea 46/2008.

Cele mai citite

Related Articles