Sfârşit de săptămână cu schi, soare, surprize şi zăpadă pe pârtii în Caraş-Severin

Veşti bune pentru turişti: munţii din Caraş-Severin sunt acoperiţi de zăpadă şi pârtiile deschise în toate staţiunile montane.

Spre bucuria proprietarilor de pensiuni şi pârtii, omătul căzut în abundenţă aduce turiştii la munte. Stratul de zăpadă ajunge în unele locuri pe Semenic şi la 70 de centimetri, aşa că vremea e perfectă pentru schi, spune omul de afaceri Cornel Podeanu:

Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura şi în acest sezon de domeniul de schi de la Gărâna, localitate renumită pentru Festivalul de Jazz care are loc aici în fiecare vară.

De la omul de afaceri Daniel Cizmaş am aflat că staţiunea de la poale de Semenic este pregătită şi în acest sfârşit de săptămână să primească turiştii, pentru că stratul de zăpadă pe pârtii depăşeşte 35 de centimentri:

Amintim că, pentru a vă petrecere timpul liber, din acest sfârşit de săptămână vă puteţi îndrepta paşii şi spre staţiunile cărăşene: Muntele Mic şi Văliug unde vă aşteaptă mult soare, surprize şi zăpadă pe pârtii. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles