CSM Reşiţa, pe drumul cel bun înaintea reluării campionatului. Victorie cu Dinamo Pancevo

335

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița a disputat miercuri, 21 februarie un nou joc amical pe teren propriu. În Valea Domanului a sosit o altă formaţie din eşalonul trei, dar din Serbia.  Dinamo Pancevo a fost adversara de miercuri a rosso-nerilor. Elevii lui Daniel Opriţa au găsit însă calea spre gol şi au reuşit să puncteze de două ori. S-au impus în final cu 2-1, la pauză 1-0.

Primul a marcat Burciu, la finalul primei părţi, iar al doilea Liuba, în minutul 56. Reşiţenii au jucat bine şi au dominat întîlnirea, astfel că la final de partidă, antrenorul Daniel Opriţa s-a declarat mulţumit:

“Sunt bucuros în primul rând că am reușit să înscriem. Ne-am creat iar destule ocazii clare şi am dominat jocul, mai puțin ultimele 20 de minute din a doua repriză, când am făcut și schimbări, am băgat mai mulți juniori. Sunt mulțumit și de copii cum au evoluat, Andrei Burciu a și înscris. Am jucat contra unei echipe bune din Serbia, cu forță și atitudine bună. Mi-a plăcut echipa lor, dar și în aceste condiții am reușit să facem un joc bun. Nu avem încă un ritm cum ar trebui să avem, mai este însă până la reluarea campionatului, astfel încât jucătorii să se exprime altfel şi din punct de vedere fizic. Suntem pe drumul cel bun, a declarat antrenorul principal Daniel Oprița.

La finalul săptămânii, CSM Reşiţa va juca tot în Valea Domanului cu o formaţie din Liga a II-a a Serbiei.

Cristina Corocan